Atar Kafijas Grauzdētavas Bezkofeīna Kafijas Izvēle Bezkofeīna kafija kļūst arvien populārāka gan kaislīgu cienītāju, gan ikdienas baudītāju vidū. Atar Kafijas Grauzdētava piedāvā augstas kvalitātes bezkofeīna kafiju, kas ir piemērota tiem, kuri vēlas baudīt kafijas garšu bez kofeīna ietekmes. Šī kafija ir īpaši piemērota cilvēkiem ar mainītu kofeīna toleranci, kā arī tiem, kas dod baudīt kafiju vakarā, nezaudējot miega kvalitāti
Drošas un Dabiskas Kofeīna Noņemšanas Metodes Atar Kafijas Grauzdētava piedāvā tikai drošākas un pārbaudītākās kofeīna izņemšanas metodes, kas saglabā kafijas dabisko aromātu un garšas īpašības. Swiss Water Process metode nodrošina dabisku kofeīna noņemšanu, izmantojot tikai ūdeni, kas ļauj kafijas pupiņām saglabāt savu daudzo aromātu un pilnīgo garšu. Vēl pieejama CO₂ metode, kas līdzīgi kā Swiss Water Process, saglabā kafijas augsto kvalitāti un garšas īpašības. Šīs modernās un rūpīgi pārbaudītās tehnoloģijas Atar Kafijas Grauzdētāvā piedāvāto garšīgu un augstvērtīgu
Atar Kafijas Grauzdētavas Klientu Iecienītākā Bezkofeīna Kafija Brazīlija Bezkofeīna bezkofeīna kafijas pupiņas ir iecienītas klientu vidū, pateicoties šokolādes un vieglajam saldenuma aromātam. Šī kafija ir viegla un sabalansēta, ar zemu skābuma līmeni, kas padara to par lielisku izvēli tiem, kas meklē maigu un patīkamu kafijas garšu bez kofeīna. Brazil Decaffeinated pupiņas nodrošina pilnvērtīgu kafijas baudījumu ar harmonisku, dabiski saldenu garšu, nezaudējot klasisko kafijas aromātu, ko novērtē katrs bezkofeīna kafijas cienītājs.
Atar Kafijas Grauzdētavas Bezkofeīna Kafijas Izvēle Bezkofeīna kafija kļūst arvien populārāka gan kaislīgu cienītāju, gan ikdienas baudītāju vidū. Atar Kafijas Grauzdētava piedāvā augstas kvalitātes bezkofeīna kafiju, kas ir piemērota tiem, kuri vēlas baudīt kafijas garšu bez kofeīna ietekmes. Šī kafija ir īpaši piemērota cilvēkiem ar mainītu kofeīna toleranci, kā arī tiem, kas dod baudīt kafiju vakarā, nezaudējot miega kvalitāti
Drošas un Dabiskas Kofeīna Noņemšanas Metodes Atar Kafijas Grauzdētava piedāvā tikai drošākas un pārbaudītākās kofeīna izņemšanas metodes, kas saglabā kafijas dabisko aromātu un garšas īpašības. Swiss Water Process metode nodrošina dabisku kofeīna noņemšanu, izmantojot tikai ūdeni, kas ļauj kafijas pupiņām saglabāt savu daudzo aromātu un pilnīgo garšu. Vēl pieejama CO₂ metode, kas līdzīgi kā Swiss Water Process, saglabā kafijas augsto kvalitāti un garšas īpašības. Šīs modernās un rūpīgi pārbaudītās tehnoloģijas Atar Kafijas Grauzdētāvā piedāvāto garšīgu un augstvērtīgu
Atar Kafijas Grauzdētavas Klientu Iecienītākā Bezkofeīna Kafija Brazīlija Bezkofeīna bezkofeīna kafijas pupiņas ir iecienītas klientu vidū, pateicoties šokolādes un vieglajam saldenuma aromātam. Šī kafija ir viegla un sabalansēta, ar zemu skābuma līmeni, kas padara to par lielisku izvēli tiem, kas meklē maigu un patīkamu kafijas garšu bez kofeīna. Brazil Decaffeinated pupiņas nodrošina pilnvērtīgu kafijas baudījumu ar harmonisku, dabiski saldenu garšu, nezaudējot klasisko kafijas aromātu, ko novērtē katrs bezkofeīna kafijas cienītājs.
Sabalansēta garša, stiprais „Vīnes” grauzdējums. Maisījuma pagatavošanai izmantojam stipras Āfrikas, Amerikas un Etiopijas arābikas šķirnes, kuras piešķir šai kafijai rūgtenu un īpaši patīkamu garšu, kuru ļoti iecienījuši Latvijas patērētāji.
Vidējs grauzdējums. Kafijas tasītē ietverta Spānijas kaisle. Kafijai ir stabilas putas, piesātināts aromāts ar tumšās šokolādes piegaršu. Lieliska garšas palete un sabalansēta buķete, kas atgādina vecu Burgundijas vīnu.
Sabalansēta garša, stiprais „Vīnes” grauzdējums. Maisījuma pagatavošanai izmantojam stipras Āfrikas, Amerikas un Etiopijas arābikas šķirnes, kuras piešķir šai kafijai rūgtenu un īpaši patīkamu garšu, kuru ļoti iecienījuši Latvijas patērētāji.
Kafijas pupas, kas tiek ievāktas dažādās Indijas provincēs, tiek šķirotas un iziet klasificēšanu Indijas kafijas Departamentā. Gatavā produkcija saņem bezpersoniskos nosaukumus Plantācija AA, Plantācija AB, Plantācija B utt.
Šīs šķirnes garša izceļas ar zemu skābumu, medus saldumu un labu konsistenci. Kaut dažreiz tā šķiet neitrāla. Piemīt lielisks aromāts.
Kafijai piemīt maiga, izsmalcināta garša un aromāts. Maisījums no labākām Āfrikas un Latīņamerikas arābikas šķirnēm piešķir šim dzērienam neatkārtojamu saldenu un skābenu garšu, kas ir raksturīga kafijas šķirnēm, kas tiek audzētas augsti kalnos. Šī ir lieliska dāvana arābikas cienītājiem.
Kafijas pupiņas ATAR EXTRA BAR (Itālijas grauzdējums)
Maisījums no stipri grauzdētām arābikas un robustas šķirnēm. Liels robustas daudzums piešķir šim maisījumam piesātinājumu, lielas putiņas un noturīgu garšu. Šī kafija domāta tiem, kas dod priekšroku kafijai, kas gatavota itāļu stilā ar izteiktu rūgtumiņu, bez skābumiņa un ar noturīgu, rūgtenu garšu. Maisījums ir ar augstu kofeīna saturu. Izteikta, piesātināta garša Extra Bar neizzudīs pat kafijas kokteilī. Ideāli der jebkuru espresso dzērienu pagatavošanai.
Vīnes” (vidējais) Eiropas grauzdējums. Labi sabalansēta garša, maiga, vidēja stipruma un rūgtuma kafija, kur rūgtums harmonē ar skābumu. Visas šīs īpašības, kuras jūs apbur ar savu garšu un aromātu šajā maisījumā, piešķir Arābikas šķirnes no Brazīlijas, Indijas un Kolumbijas.
Malta kafija ATAR PROFESSIONAL (Vīnes – vidējs grauzdējums)
PROFESSIONAL – šī ir kafijas harmonijas formula. Tai piemīt neatkārtojama garša. Sabalansēts, biezs dzēriens ar neparasti smalku aromātu. Viegls kafijas PROFESSIONAL skābumiņš veido lielisku harmoniju ar izteiktu patīkamu rūgtumiņu. Šīs valdzinošas maisījuma īpašības rodas pateicoties arābikas šķirnēm, kas nāk no Brazīlijas, Indijas un Kolumbijas.
Stipra grauzdējuma kafija tradicionālā Ziemeļu Itālijas stilā. Maiga, ļoti aromātiska kafija ar biezām putiņām. Kolumbijas arābika Ekselso piešķir tai ļoti maigu garšu. Šī kafija sagādās baudu pat visprasīgākajiem espresso cienītājiem. Kafijas pupiņas nāk no Kostarikas, Brazīlijas un Kolumbijas plantācijām.
Izaudzēta augstos kalnos un rūpīgi apstrādāta ar mitro metodi Kenijas arābika izceļas ar augstu kvalitāti, kaut kopieguve ir samēra neliela. Kenijas kafija tiek uzskatīta par labāku kafiju pasaulē.
Visaugstākās kvalitātes Kenijas kafija. Tai piemīt maigs rūgtums un skābenums. Ļoti aromātiska, ar vīna garšu.
Vīnes grauzdējums (vidējs). Maisījums no labākām Centrālamerikas, Brazīlijas un Āfrikas arābikas šķirnēm. Rūpīgi atlasītas pēc vairākiem parametriem, tās maksimāli nodod savas lieliskās īpašības: neatkārtojamu garšu bez skābumiņa, patīkamu aromātu un lielas noturīgas putiņas.
Kafijai piemīt maiga, izsmalcināta garša un aromāts. Maisījums no labākām Āfrikas un Latīņamerikas arābikas šķirnēm piešķir šim dzērienam neatkārtojamu saldenu un skābenu garšu, kas ir raksturīga kafijas šķirnēm, kas tiek audzētas augsti kalnos. Šī ir lieliska dāvana arābikas cienītājiem.
Vidējs grauzdējums. Kafijas tasītē ietverta Spānijas kaisle. Kafijai ir stabilas putas, piesātināts aromāts ar tumšās šokolādes piegaršu. Lieliska garšas palete un sabalansēta buķete, kas atgādina vecu Burgundijas vīnu.
Malta kafija ATAR PROFESSIONAL (Vīnes – vidējs grauzdējums)
PROFESSIONAL – šī ir kafijas harmonijas formula. Tai piemīt neatkārtojama garša. Sabalansēts, biezs dzēriens ar neparasti smalku aromātu. Viegls kafijas PROFESSIONAL skābumiņš veido lielisku harmoniju ar izteiktu patīkamu rūgtumiņu. Šīs valdzinošas maisījuma īpašības rodas pateicoties arābikas šķirnēm, kas nāk no Brazīlijas, Indijas un Kolumbijas.
Pasaku un leģendu apvīta, populāra kafija, kuras lielo pupiņu izmērs izpelnījies iesauku "ziloņa kafija".
Pirmo reizi tika izaudzēta Brazīlijā Maragogupe pilsētas rajonā. Garša intensīvāka un smagāka. Starp ekspertiem un cienītājiem nav vienota atzinuma, izvērtējot šo kafiju.
Daži to sauc viņu par izdevušākos kafiju pasaulē, citi uzskata, tā garšo raupji un vienkārši.
Kafijas pupiņas ATAR PROFESSIONAL (Vīnes – vidējs grauzdējums)
PROFESSIONAL – šī ir kafijas harmonijas formula. Tai piemīt neatkārtojama garša. Sabalansēts, biezs dzēriens ar neparasti smalku aromātu. Viegls kafijas PROFESSIONAL skābumiņš veido lielisku harmoniju ar izteiktu patīkamu rūgtumiņu. Šīs valdzinošas maisījuma īpašības rodas pateicoties arābikas šķirnēm, kas nāk no Brazīlijas, Indijas un Kolumbijas.
Vīnes grauzdējums (vidējs). Maisījums no labākām Centrālamerikas, Brazīlijas un Āfrikas arābikas šķirnēm. Rūpīgi atlasītas pēc vairākiem parametriem, tās maksimāli nodod savas lieliskās īpašības: neatkārtojamu garšu bez skābumiņa, patīkamu aromātu un lielas noturīgas putiņas.
“Skandināvu” (vieglā) grauzdēšanas pakāpe. Ļauj izbaudīt katras arābikas brīnišķīgo un tik dažādo pēcgaršu. PREMIUM tā ir sabalansēta tikai arābikas pupiņu izlase. Kā jebkurai arābikai, arī šim maisījumam piemīt lielisks aromāts, neliels skābumiņš un vidējs stiprums. Tā būs īsta dāvana arābikas cienītājiem.
Kafija kāda tā bijusi savos pirmsākumos. Liela daļa Etiopijas kafijas tiek ievākta no kafijas kokiem, kuri joprojām aug savvaļā.
Mežonīga, aromātiska, tumīga, ar augļu garšu. Vienreizēja, reta Etiopijas kafija. Ļoti maiga, ar nelielu kofeīna saturu. Garša ir salda, ar augļu, aprikožu, vaniļas un šokolādes piegaršu.
Kafija īstiem kārumniekiem. Arābikas izlases šķirnes, kas sajauktas speciālās proporcijās, piešķir dzērienam izsmalcinātu, maigu un smalku garšu. Tā tiek panākta rūpīgi atlasot desmit augstkalnu arābikas šķirnes. EXCLUSIVE - tā ir kafija ar viegli skābenu un rūgtenu garšu, kas ir pamanāma tikai pēc tās nobaudīšanas.
Kafija īstiem kārumniekiem. Arābikas izlases šķirnes, kas sajauktas speciālās proporcijās, piešķir dzērienam izsmalcinātu, maigu un smalku garšu. Tā tiek panākta rūpīgi atlasot desmit augstkalnu arābikas šķirnes. EXCLUSIVE - tā ir kafija ar viegli skābenu un rūgtenu garšu, kas ir pamanāma tikai pēc tās nobaudīšanas.
VIA D' ROSSO - augstākās kvalitātes arabikas un robusta kafijas pupiņu maisījums, grauzdēts pēc senām itāļu tradīcijām. Stiprs, tomēr maigs, kremīgs un labi sabalansēts maisījums ar neatkārtojamu garšu un samtainām putiņām, Īpaši piemērots profesionālai lietošanai.
“Skandināvu” (vieglā) grauzdēšanas pakāpe. Ļauj izbaudīt katras arābikas brīnišķīgo un tik dažādo pēcgaršu. PREMIUM tā ir sabalansēta tikai arābikas pupiņu izlase. Kā jebkurai arābikai, arī šim maisījumam piemīt lielisks aromāts, neliels skābumiņš un vidējs stiprums. Tā būs īsta dāvana arābikas cienītājiem.
Kafijas pupiņas ATAR PROFESSIONAL (Vīnes – vidējs grauzdējums)
PROFESSIONAL – šī ir kafijas harmonijas formula. Tai piemīt neatkārtojama garša. Sabalansēts, biezs dzēriens ar neparasti smalku aromātu. Viegls kafijas PROFESSIONAL skābumiņš veido lielisku harmoniju ar izteiktu patīkamu rūgtumiņu. Šīs valdzinošas maisījuma īpašības rodas pateicoties arābikas šķirnēm, kas nāk no Brazīlijas, Indijas un Kolumbijas.
Kafijas pupiņas ATAR EXTRA BAR (Itālijas grauzdējums)
Maisījums no stipri grauzdētām arābikas un robustas šķirnēm. Liels robustas daudzums piešķir šim maisījumam piesātinājumu, lielas putiņas un noturīgu garšu. Šī kafija domāta tiem, kas dod priekšroku kafijai, kas gatavota itāļu stilā ar izteiktu rūgtumiņu, bez skābumiņa un ar noturīgu, rūgtenu garšu. Maisījums ir ar augstu kofeīna saturu. Izteikta, piesātināta garša Extra Bar neizzudīs pat kafijas kokteilī. Ideāli der jebkuru espresso dzērienu pagatavošanai.